Elton John ‎– Elton John Live 17-11-70


2 op voorraad

Artikelnummer: SHM 942 Categorie:


TracklistShow Credits

A1 Take Me To The Pilot 6:43
A2 Honky Tonk Women 4:09
A3 Sixty Years On 8:05
A4 Can I Put You On 6:38
B1 Bad Side Of The Moon 4:30
Burn Down The Mission (18:20)
B2.a My Baby Left Me
B2.b Get Back