Fats Domino – Onvergetelijke Hits


Very Good / Very Good

1 op voorraad

Artikelnummer: United Artists Records – 1A 062-97905 Categorie:


Sleeve has initials written in front.


A1 Blueberry Hill 2:19
A2 Be My Guest 2:00
A3 My Girl Josephine 1:59
A4 I Hear You Knocking 1:54
A5 The Fat Man 2:35
A6 Blue Monday 2:14
A7 Walking To New Orleans 1:54
A8 Ain’t It A Shame 2:24
A9 My Blue Heaven 2:04
A10 I Want To Walk You Home 2:21

B1 Whole Lotta Loving 1:38
B2 Country Boy 2:13
B3 Let The Four Winds Blow 2:01
B4 It Keeps Raining 2:42
B5 Jambalaya (On The Bayou) 2:24
B6 I’m Ready 2:21
B7 Going To The River 2:29
B8 I’m Walking 2:02
B9 Goin’ Home 2:10
B10 I’m Gonna Be A Wheel Someday 2:02