O.S.T – More Dirty Dancing


Very Good+ / Very Good+

1 op voorraad

Artikelnummer: RCA BL86965 Categorie:




Side 1

– (I’ve Had) The Time of my Life (Instrumental)              John Morris Orchesta

– Big Girls Don’t Cry                                                         Frankie Valli & The Four Seasons

– Merengue                                                                       Michael Lloyd & Le Disc

– Some Kind of Wonderful                                               The Drifters

– Johnny’s Mambo                                                           Michael Lloyd & Le Disc

– Do You Love me                                                            The Contours

– Love Man                                                                       Otis Redding


Side 2

-Wipeout                                                                            Surfaris

– These Arms of Mine                                                       Otis Redding

– De Tudo un Poco                                                            Michael Lloyd & Le Disc

– Cry to me                                                                        Solomon Burke

– Trot the Fox                                                                     Michael Lloyd & Le Disc

– Will You Love me Tomorrow                                           The Shireless

– Kellerman’ Anthem                                                          Emile Bergstein Chorale

– (I’ve Had) The Time of my Life (Instrumental)                John Morris Orchesta