logo

Over ons

Wij verkopen hoofdzakelijk tweedehands vinyl, maar je vindt ook nieuw vinyl in ons assortiment, waaronder veel “limited editions” en “picture discs”. Ben je op zoek naar nieuw vinyl en wij hebben het niet op voorraad, mail ons en we gaan voor je op zoek. Alle genres zijn aanwezig, zoals Pop, Rock, Metal, Blues, Reggae, World, Nederlandstalig, Duits, Frans enz.

Alle  tweedehands producten worden stuk voor stuk gecontroleerd, slechte artikelen worden niet verkocht. Bij alle artikelen staat de trackinfo vermeld en een afbeelding van de hoes. Momenteel zijn we bezig met meer informatie te vermelden, zoals maatschappijnummer, jaar van release, land van herkomst, genre, kwaliteit van de plaat en hoes en verdere bijzonderheden. Voor vragen kun je ons altijd mailen. Ons mailadres is blackvinyl@live.nl.

Verdere artikelgroepen zijn o.a. CD, DVD . Ook hebben we een grote collectie 78-toerenplaten, die nog niet vermeld staan.

Wij werken vanuit onze winkel Music & More/Filmclub, waar je van harte welkom bent en de platen ook kunt beluisteren. Ons adres is Friesestraat 50 , 7741 GX te Coevorden.

openingstijden:

ma t/m woe   09.00 – 18.00 uur

donderdag     09.00 – 21.00 uur

vrijdag           09.00 – 18.00 uur

zaterdag       09.00 – 18.00 uur