logo

Over ons

Wij verkopen hoofdzakelijk tweedehands vinyl, maar U vind ook nieuw vinyl in ons assortiment, waaronder veel “limited editions” en “picture discs”. Bent U op zoek naar nieuw vinyl en wij hebben het niet op voorraad, mail ons en we gaan voor U op zoek. Alle genres zijn aanwezig, zoals Pop, Rock, Metal, Blues, Reggae, World, Nederlandstalig, Duits, Frans enz.

Alle  tweedehands produkten worden stuk voor stuk gecontroleerd, slechte artikelen worden niet verkocht. Bij alle artkelen staat de  trackinfo vermeld en een afbeelding van de hoes. Momenteel zijn we bezig met meer informatie te vermelden, zoals maatschappijnummer, jaar van release, land van herkomst, genre, kwaliteit van de plaat en hoes en verdere bijzonderheden. Voor vragen kunt U ons altijd mailen. Ons mailadres is blackvinyl@live.nl.

Verdere artikelgroepen zijn o.a. CD, DVD . Ook hebben we een grote collectie 78-toerenplaten, die nog niet vermeld staan.

Wij werken vanuit onze winkel Music & More/Filmclub, waar U ook van harte welkom bent en U de platen ook kunt beluisteren. Ons adres is Friesestraat 50 , 7741 GX te Coevorden.

openingstijden:

ma t/m woe   09.00 – 18.00 uur

donderdag     09.00 – 21.00 uur

vrijdag           09.00 – 18.00 uur

zaterdag       09.00 – 18.00 uur