Jim Eanes With Red Smiley And The Blue Grass Cut-Ups ‎– Rural Rhythm Presents Jim Eanes With Red Smiley & The Bluegrass Cutups


Very Good+ / Very Good+

1 op voorraad

Artikelnummer: RRJE 197 Categorie:



A1 Sparkling Blue Eyes 2:26
A2 Molly Darling 2:29
A3 Yum Yum Blues 1:29
A4 Everybody Does It In Hawaii 1:32
A5 I Ain’t Got Nobody 2:21
A6 Keep A Light In Your Window 1:53
A7 Gambling Polka Dot Blues 2:21
A8 Tuck Away My Lonesome Blues 1:08
A9 Do You Ever Think Of Me 1:12
A10 She’s Still That Old Sweetheart Of Mine 2:05
A11 Whistling Rufus 1:47

B1 Carolina Sunshine Girl 2:15
B2 Love Me Now 3:20
B3 Time Changes Everything 2:02
B4 Lover’s Lane 1:28
B5 Broken Engagement 3:00
B6 My Mother Was A Lady 3:23
B7 There’ll Come A Time 2:18
B8 Budded Roses 1:58
B9 Sally Goodin 1:01