Mahalia Jackson ‎– Golden Highlights


1 op voorraad

Artikelnummer: CBS ‎– CBS 54709 Categorie:



A1 Great Gettin’ Up Morning 3:40
A2 Onward, Christian Soldiers 2:49
A3 The Holy City 5:28
A4 Summertime 6:37
A5 The Lord’s Prayer 3:40
A6 Nobody Knows The Trouble I’ve Seen 3:36
B1 Deep River 3:58
B2 We Shell Overcome 2:42
B3 What The World Needs Now Is Love 3:35
B4 The House I Live In 4:41
B5 I Believe 3:03
B6 Go Tell It On The Mountain 3:45