Marty Robbins ‎– Golden Collection


1 op voorraad

Artikelnummer: WH 5009 Categorie:




A1 Devil Woman
A2 Streets Of Laredo
A3 My Blue Heaven
A4 The Bend In The River
A5 Abilene Rose
A6 Little Rich Girl
A7 Adios Amigo
A8 She’s Just A Drifter
A9 Billy The Kid
A10 El Paso
B1 Ruby Ann
B2 After The Storm
B3 18 Yellow Roses
B4 Kin To The Wind
B5 She Was Young And She Was Pretty
B6 Is There Any Chance
B7 I Told My Heart
B8 Saddle Tramp
B9 Doggone Cowboy
B10 Big Iron