V S O P – Vienna Symphonic Orchestra Project


Very Good+ / Very Good+

1 op voorraad

Artikelnummer: Dino DNLP 1143 Categorie:



A1 Rock Me Amadeus / The Classic Touch 4:00
A2 Kyrie 4:15
A3 Brothers In Arms 6:05
A4 St. Elmo’s Fire 4:22
A5 Private Dancer 4:51

B1 Welcome To The Pleasuredome 4:39
B2 Hearts On Fire (From Rocky IV) 4:02
B3 The Power Of Love 4:55
B4 A View To A Kill 4:06
B5 A Night In Vienna 5:39